Transparent
Inloggen
Sluiten

"Buurman" Feyenoord heeft streepje voor op Bosschaart

6 november 2003 00:16

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat Pascal Bosschaart weten dat zijn voorkeur uitgaat naar Feyenoord boven PSV. "Voorlopig lijkt Feyenoord me een droom, maar PSV is ook een mooie club. Maar bij een vergelijkbare aanbieding heeft Rotterdam wel een heel klein streepje voor." Volgende maand betrekt hij een appartement dat recht tegenover De Kuip ligt. Volgens hem is dat echter toeval, Bosschaart groeide in Rotterdam op en kent Feyenoord van binnen en buiten. Een transfer hangt echter vooral ook af van de hoogte van de transferom die FC Utrecht vraagt. Een transfer afdwingen via een gang naar de arbitragecommissie zal hij echter nooit doen uit respect voor zijn huidige club.

Meer op




Tags

feyenoord bosschaart streepje buurman arbitragecommissie kuip pascal transferom utrecht vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje