Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie fitte Leandro voor WK U20; moet PSV aanvaller maand missen?

7 november 2003 19:00

Verslaggever: RvW

De Braziliaan Leandro van PSV is geselecteerd voor Brazilie U20 dat eind november / begin december in de Verenigde Staten het uitgestelde WK U20 afwerkt. Vanwege de oorlog in Irak was het toernooi eerder uitgesteld. Leandro is opgeroepen en zal zich volgens de Braziliaanse voetbalbond op 20 november bij de selectie melden. Slechts twee spelers in de selectie U20 van de Brazilianen zijn jonger dan Leandro. De talentvolle aanvaller was juist weer blessurevrij en zal de komende week ritme opdoen in het tweede elftal.

Het WK U20 begint op 27 november. Als Brazili? U20 de finale haalt (19 december) zou Leandro pas 21 december terug kunnen keren. Brazili? zit in een poule met Australi?, Canada en Tsjechi?.

Leandro komt in de poule een andere PSV'er tegen, want de aan Rot-Weiss Essen verhuurde Spase Dilevski is geselecteerd voor Australi? U20 en is inmiddels met zijn nationale elftal in voorbereiding op dat toernooi.

Meer op




Tags

leandro australi brazili blessurevrij braziliaan canada dilevski essen irak jonger oorlog rot spase tsjechi weiss

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage