Transparent
Inloggen
Sluiten

Bondscoach vergeeft Vonlanthen

15 november 2003 23:55

Verslaggever: RvW

"Natuurlijk kunnen we dit gedrag niet accepteren" aldus de Zwitserse bondscoach van Zwitserland U21 over het weigeren van Vonlanthen om op de bank plaats te nemen. "Maar ik vergeef hem, hij is nog jong." Uit de reactie blijkt de spagaat waarin de Zwitserse coach zich bevindt. De Zwitsers hopen te voorkomen dat Vonlanthen ervoor kiest om voor Colombia uit te gaan komen. Aan het begin van de week zou hij volgens geruchten in Zwitserland tegen vertegenwoordigers van de bond al hebben laten doorschemeren mogelijk al op korte termijn de overstap te maken.

Of de bondscoach Vonlanthen mee wil nemen naar Tsjechie voor de returnwedstrijd in de playoffs voor kwalificatie voor het EK U21, wilde hij nog niet aangeven vlak na de wedstrijd. Daar zal zondag/maandag een beslissing over genomen worden. Zwitserland U21 met al zijn toppers in de gelederen moet woensdag een 1-2 thuisnederlaag proberen goed te maken tegen Tsjechie om alsnog naar het EK te kunnen.

Meer op




Tags

vonlanthen zwitserland tsjechie vergeeft colombia jong kwalificatie playoffs returnwedstrijd spagaat thuisnederlaag vergeef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte