Transparent
Inloggen
Sluiten

"Excuses Vonlanthen; reist toch mee naar Tsjechi

16 november 2003 23:05

Verslaggever: RvW

De ontwikkelingen lijken elkaar snel op te volgen in Zwitserland. Vanmiddag heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen de Zwitserse bondscoach en Vonlanthen. Volgens Zwitserse media heeft de jonge PSV-aanvaller zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag op zaterdag en zal hij nu toch weer meereizen naar Tsjechi? voor de beslissende kwalificatiewedstrijd op woensdag. Tegen diverse media had hij zaterdagavond nog laten weten absoluut niet mee te willen gaan. Vonlanthen zal naar alle waarschijnlijkheid woensdag in de basis staan, aangezien Muff, die zaterdag nog de voorkeur had, geblesseerd is. De 17-jarige aanvaller van PSV zal voor een lastige klus komen te staan. Alle druk is door de gebeurtenissen op zijn persoontje gericht en hij zal er dus mede voor moeten zorgen dat Zwitserland U21 in de uitwedstrijd een 1-2 nederlaag van de eerste wedstrijd goedmaakt.

Meer op




Tags

vonlanthen tsjechi zwitserland goedmaakt meereizen muff persoontje waarschijnlijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage