Transparent
Inloggen
Sluiten

Winst PSV of puntverlies Deportivo houden kansen hoog

23 november 2003 11:11

Omdat PSV 6 punten heeft en AS Monaco 9 punten zijn de Fransen bij een gelijkspel tegen PSV vanwege het onderlinge resultaat met de Eindhovenaren al zeker van de volgende ronde Champions League. PSV kan dan alleen Deportivo La Coru?a nog achterhalen. Ervan uitgaande dat de Spanjaarden thuis winnen van AEK komen ze op 10 punten. PSV moet dan thuis winnen van de Spanjaarden om ook op 10 punten te komen. Echter moet het er dan ook nog voor zorgen dat het onderlinge resultaat in het voordeel van de Eindhovenaren komt. Met een 2-0 nederlaag in Spanje en dus geen uitdoelpunten is dat een vrij lastige opgave. Bij winst op AS Monaco is iedere winst tegen Deportivo La Coru?a in de laatste thuiswedstrijd van PSV voldoende voor het bereiken van de volgende ronde Champions League. Ook als Deportivo La Coru?a thuis niet weet te winnen van AEK is, ongeacht wat PSV tegen AS Monaco doet, iedere winst tegen Deportivo Deportivo La Coru?a voldoende voor het bereiken van de volgende ronde Champions League.




Tags

deportivo coru monaco aek opgave uitdoelpunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage