Transparent
Inloggen
Sluiten

Bouma in de wolken

25 november 2003 23:13

Gelegenheidsaanvoerder Wilfred Bouma was na afloop in de wolken over het goede resultaat in Monaco. "Ik kan het nog steeds niet bevatten. Direct na rust kwamen we met 10 man te staan, maar Monaco drukte niet echt door. En dan scoorden we nog. Dit is te gek zo'n resultaat, ongelofelijk."

"Ik ben dolblij. In blessuretijd waren we nog dichtbij de zege. Vennegoor kon er niet goed bij. Dat is jammer, anders gingen we nog met de winst weg. Maar dit is al schitterend. We begonnen goed, het eerste half uur. Daarna kwamen we gigantisch onder druk en scoren zijn. We hielden gelukkig ons kop erbij, waardoor zij niet door konden drukken."

"Ik weet niet waar de scheidsrechter mee bezig was, maar alles ging mis met hem, al vanaf het begin" aldus Bouma, reagerend op het incident waarbij Lucius zijn tweede gele kaart kreeg voor het te vroeg nemen van een vrije trap. "In de slotfase kreeg een andere speler nog rood. Ik weet niet wat er gebeurde, maar het was gelukkig in ons voordeel."

"Zolang die 2-0 uitbleef wisten we dat we kans hadden. Al stonden we met 10 man, we speelden niet slecht. Iedereen was echt fel. Het liep goed en dat hadden we ook nodig na afgelopen zaterdag."




Tags

bouma wolken monaco dolblij gelegenheidsaanvoerder lucius reagerend uitbleef vennegoor wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte