Transparent
Inloggen
Sluiten

Leden PSV Netwerk organiseren zaalvoetbaltoernooi

30 november 2003 14:16

Verslaggever: RvW

Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van de PSV Forums, hebben enkele enthousiaste leden het idee opgepakt een zaalvoetbaltoernooi te organiseren. Voor velen zal dit een leuke gelegenheid zijn om de gezichten achter de loginnamen eens te zien, of gewoon om een leuke dag te hebben. Massaal schreven leden zich in, zodat het aantal deelnemende teams op dertien ligt; ook namens de moderators, die heel trots zijn op het feit dat leden zelf zoiets organiseren voor PSV Netwerk, zal een team meedoen.

Organisator Boca J. deed vanochtend de loting:

Poule A
FC XTC
Still Going Strong
BEV United
PSV Zuipsite Utd

Poule B
SEC
RandStad Phoolies
FC Kansloos
Team ICFH
PSV Netwerk FC

Poule C
FC Bal op het Dak
Gekke Players
Bor United
Z-Town Madness

Meer details, onder andere over de samenstelling van de teams en de regels en locatie van het toernooi zijn in deze topic te vinden. Wil je nog meedoen, dan is dat nog mogelijk omdat er in enkele teams nog (reserve) plaatsen vrij zijn. Geef je in deze topic op bij de organisator. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 10 januari 2004, van 15:00 tot ongeveer 22:00 en is, zoals gezegd, volledig georganiseerd door leden van PSV Netwerk, onder aanvoering van Boca J..

Meer op




Tags

zaalvoetbaltoernooi boca aanvoering bev bor dak enthousiaste gekke gezichten going icfh locatie loginnamen madness moderators phoolies players randstad schreven sec strong town utd xtc zuipsite

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage