[CL-tegenstanders] Deportivo verliest koppositie door schlemielige nederlaag

30 november 2003 23:10

Deportivo la Coruna heeft de koppositie in de Spaanse competitie af moeten staan aan Valencia en Real Madrid. De ploeg verloor thuis met 0-1 van Villarreal door een doelpunt in de laatste minuut. Daar bovenop speelde de thuisclub al een halve wedstrijd met 10 man door een dubbele gele kaart en dus rood van Mauro Silva vlak voor rust. Over anderhalve weke is Deportivo la Coruna tegenstander van PSV in de laatste Champions League wedstrijd. PSV zal dan met 2-0 of met minimaal drie doelpunten verschil moeten winnen om door te gaan naar de volgende ronde.