Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV'er zorgt voor grootste sensatie op WKU20

6 december 2003 09:28

Verslaggever: RvW

De grootste sensatie tot nu toe op het WKU20 kwam van het Australische voetbalelftal. Dat versloeg verrassend de grote favoriet Brazilie U20 in de poulewedstrijden met 2-3. Door die overwinning wist Australie zich als poulewinnaar te kwalificeren voor de volgende ronde voor Brazili?. Eerder speelde de ploeg gelijk tegen Tsjechi? en won het van Canada. In de volgende ronde staat de Verenigde Arabische Emiraten, het thuisland, als tegenstander op het programma.

PSV linksback Spase Dilevski, momenteel verhuurd aan Rot-Weiss Essen in Duitsland, speelde een belangrijke rol voor de Australiers. Hij scoorde de derde goal. Nadat hij de bal inspeelde op de spits, liet die een gat, waar Dilevski vervolgens handig gebruik van maakte, de bal terug kreeg en vervolgens onder de keeper schoof.

Meer op




Tags

sensatie wku dilevski australie australiers australische brazili canada duitsland emiraten essen inspeelde poulewedstrijden poulewinnaar rot schoof spase thuisland tsjechi voetbalelftal weiss

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis