Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV doet aan klantenbinding; 7-0

6 december 2003 21:17

PSV heeft in het eigen Philips Stadion aan klantenbinding gedaan. Na eerder matige thuiswedstrijden bleef PSV zaterdagavond in het duel tegen Volendam wel continu op zoek naar treffers. Dat werd uiteindelijk beloond met een klinkende 7-0 zege. Bij rust was het nog 2-0. De overwinning wa nauwelijks geflatteerd te noemen. PSV kreeg voldoende kansen om de score nog op een hoger niveau te tillen. Ook waren er twee gevallen waarin PSV een strafschop claimde. Bossen was zaterdagavond echter niet erg vrijgevig aan PSV. In Eindhoven waren ze voor die gevallen sowieso al niet zo over hem te spreken.

Mateja Kezman was de grote man bij PSV met vier treffers alvorens hij na een uur mocht gaan douchen. Bij de 1-0 kreeg hij een assist van venneoor of Hesselink. Zijn schot eindigde op de paal, maar via de rebound scoorde hij alsnog. In de 19e minuut kon Vennegoor of Hesselink een assist van De Jong in een open goal binnenschieten. Daarna stokte de teller even.

Pa in de tweede helft gingen de PSV'ers met scherp schieten en werden de kansen ook afgemaakt. Tussen de 50ste en 57ste minuut scoorde Kezman drie keer. De eerste was na een slechte terugspeelbal van een Volendam verdediger die de PSV'er over het hoofd zag. Ook de derde kwam via een assist van een Volendam speler. Daar tussendoor rondde hij zelf een pass van Bouma goed af.

Ook de zesde kwam weer tot stand door slecht uitverdedigen van Volendam, Jan Vennegoor of Hesselink profiteerde daarvan. De zevende en laatste kwam op naam van John de Jong. Voor invaller Vonlanthen, dit keer 10 minuten na rust, blijft het nog steeds wachten op zijn eerste goal.

Aan de wedstrijd tegen FC Volendam mogen nauwelijks conclusies getrokken worden. Toch is het positief om te zien, al is het alleen maar voor het publiek, dat de spelers door bleven gaan om de supporters iets te bieden en een grote score te behalen. Zeker in het Philips Stadion hebben we die instelling de laatste tijd te weinig gezien.




Tags

volendam hesselink klantenbinding jong kezman vennegoor binnenschieten bossen bouma claimde douchen geflatteerd klinkende mateja rebound stokte terugspeelbal tillen uitverdedigen venneoor vonlanthen vrijgevig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte