Transparent
Inloggen
Sluiten

Vennegoor of Hesselink: Met goed gevoel naar duel tegen Deportivo

6 december 2003 22:52

Vennegoor of Hesselink sprak over een lekkere pot met veel doelpunten voor het publiek. "Het hadden er nog meer kunnen zijn. Dit is een lekkere voorbereiding voor woensdag. Er was van te voren extra op gehamerd. We weten wat er woensdag op het spel staat. Als je een lekker gevoel over houdt aan deze wedstrijd ga je met een lekker gevoel de wedstrijd van woensdag tegemoet."

Tegen Monaco scoorde hij al een belangrijk doelpunt, tegen Volendam schoot hij twee keer raak. "Het is belangrijk dat je scoort, al had ik er een meer in moeten schieten. Of de trainer mij woensdag opstelt, zal ik wel afwachten. Dat is afhankelijk van het strijdplan.

Een basisplaats lijkt weer te gloren voor Vennegoor of Hesselink nu Arnesen heeft laten weten dat Kezman mogelijk al in de winterstop vertrekt. "Dat wist ik niet, ik ging uit van de zomer. Maar ook met Kezman speel ik graag samen. Als ik in dienst van hem moet spelen en zo belangrijk voor hem kan zijn, dan ben ik daar al blij mee" aldus Vennegoor of Hesselink.




Tags

hesselink vennegoor deportivo kezman arnesen gehamerd gloren monaco strijdplan volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage