Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen kaarten Amstelcup voor drie voetbalverenigingen

7 december 2003 01:46 - Tilbo.com

Verslaggever: MP

De voetbalverenigingen Ons Vios uit Tilburg, Uno Animo uit Loon op Zand en GSBW uit Goirle hebben een brief van PSV gehad dat ze vooralsnog gaan kaarten krijgen voor de 1/8 finale van de Amstelcup. Er is een vermoeden dat er bij de drie amateur voetbalverenigingen naast leden van de club ook leden van de harde kern en gewone supporters van Willem II mee zouden komen. PSV vindt het verdacht dat sommige clubs meer kaarten hebben besteld dan vorig seizoen bij de kwartfinale tussen PSV en Heerenveen.

Een woordvoerder van Ons Vios hoopt door de ook bij de KNVB bekend zijnde persoonsnummers van de jeugdspelers van zijn club naar PSV te faxen alsnog kaarten te krijgen voor de jeugdspelertjes. "Mijnheer strijk uw hand over u hart, wij zijn ook bij PSV geweest toen jullie ons kaarten aanboden voor de wedstrijd tegen Heerenveen, ook toen is er een delegatie van ons naar PSV gaan kijken. Nu zijn het er wel meer maar dat komt ook omdat PSV nu tegen Willem II speelt en niet tegen Heerenveen ofzo. Dat ligt toch even wat anders." aldus de woordvoerder van Ons Vios.

Bij de competitiewedstrijd Willem II - PSV op 6 april van dit jaar waren er ook PSV supporters op de Willem II vakken die het niet eens waren met de verplichte buscombi. Voor de zekerheid zijn deze buiten de combi reizende bezoekers destijds middels ME afgeschermd van de Willem II supporters. In tegenstelling tot bij Willem II ? Feyenoord waar maar liefst 300 Feyenoord supporters buiten de regeling om reisde omdat het bezoekersvak volledig uitverkocht was, zijn de van de rest van het stadion afgesloten bezoekersvakken van zowel Willem II als PSV groot genoeg om alle uitsupporters van zowel PSV als Willem II een plaats te kunnen bieden. Mits er dus, net als bij Willem II - Feyenoord, de vrij vervoer regeling geldt.

Willem II zelf is zeer verontwaardigd dat haar supporters een verplichte combi werd opgelegd en dat een korte tijd daarna een aantal amateurclubs uit de directe omgeving van Tilburg tegen een zeer gunstige prijs en zonder vervoersbeperking naar de wedstrijd kunnen. Volgens de Willem II supporters is de opgelegde verplichte buscombi onterecht omdat Willem II supporters helemaal niet bekend staan als risico supporters. Gegevens van het Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme (CIV) bevestigen dat.

Meer op Tilbo.com




Tags

voetbalverenigingen amstelcup feyenoord heerenveen vios buscombi combi regeling tilburg aanboden afgeschermd amateur animo besteld bezoekersvak brief civ delegatie faxen gewone goirle gsbw informatiepunt jeugdspelertjes kern knvb loon middels mijnheer ofzo persoonsnummers reizende strijk uitsupporters uno vakken verdacht verontwaardigd vervoer vervoersbeperking voetbalvandalisme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage