Transparent
Inloggen
Sluiten

Persconferentie: PSV w?l afhankelijk van Monaco!!

9 december 2003 19:13

Verslaggever: Jan F

Tijdens de perconferentie voor de kraker PSV ? Deportivo la Coru?a morgenavond, is duidelijk geworden dat de geblesseerden Ooijer, Faber, Rommedahl, en v.d. Schaaf deel uitmaken van de selectie van PSV. Guus Hiddink laat nog even in het midden wie er speelt, en indien ze spelen, of dat op invalbasis is of een complete wedstrijd.

Vanmorgen is er in de pers nogal wat onduidelijkheid ontstaan over het feit of de wedstrijd van AEK Athene ? AS Monaco nog van invloed zou zijn over het eventueel doorgaan in de 2e ronde. De UEFA was met de mededeling gekomen dat die wedstrijd geen invloed zou hebben. Na enig heen en weer gebel met het hoofdkwartier van de UEFA verklaarde een UEFA official tijdens de persconferentie dat de regels zoals ze al langer bekend waren bij het PSV netwerk, onverminderd van toepassing zijn, en we dus wel degelijk afhankelijk zijn van de uitslag van AEK Athene ? AS Monaco.

Met betrekking tot de tactiek van morgen liet Guus Hiddink weten, dat we er vol tegenaan moeten, en onze fysieke en mentale grenzen moeten verleggen, omdat er in principe alleen maar winst te behalen valt. De UEFA cup plaatsing is immers al binnen. Dit zal echter puur van de spelers zelf uit moeten gaan en niet van de trainer, omdat een "opgelegde" motivatie geen zin heeft. Wat Guus Hiddink betreft wordt er morgen geheel niet afwachtend gespeeld, want dat is dodelijk tegen een ploeg als Deportivo.

Wat de transferperikelen omtrent Kezman betreft, volgens Hiddink heeft dat geen enkele invloed op de wedstrijd van morgen. Tegenover een OB verslaggever liet Hiddink zich ontvallen dat hij de kans zeer klein acht dat Kezman ons deze winterstop gaat verlaten. Kezman zelf liet zich in soortgelijke bewoordingen uit tegenover het Radio 1 journaal. Wat hem betreft heeft de geboorte van z?n 2e kind over maximaal 2 weken alle prioriteit, en heeft deze commotie zeker ook te maken met het feit dat hij van zaakwaarnemer gewisseld heeft.

Desgevraagd gaf Kezman aan dat er weliswaar een grotere druk op hem lag in de CL als in de competitie, maar dat dit alleen te wijten is aan het feit dat de belangen veel groter zijn, en niet met het feit dat hij nauwelijks tot scoren komt. Mocht hij aan het eind van dit seizoen niet weggaan bij PSV dan is een verlenging van zijn contract zeker een optie, zeker omdat hij dan ook volgend jaar een Nederlands paspoort aan kan vragen.




Tags

hiddink kezman monaco uefa aek deportivo afwachtend coru dodelijk faber gebel geblesseerden geboorte hoofdkwartier invalbasis journaal kind kraker motivatie onduidelijkheid ontvallen onverminderd ooijer paspoort perconferentie rommedahl schaaf toepassing transferperikelen verleggen verlenging weggaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte