Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij: sterkere competitie noodzakelijk

11 december 2003 09:52

Verslaggever: RvW

Na de uitschakeling in de Champions League liet PSV voorzitter Van Raaij tegenover het ANP (zie NU.nl) nog maar eens weten dat het noodzakelijk voor het Nederlands voetbal is om tot een sterkere nationale competitie te komen. "In de Champions League zijn zestien teams over en in de UEFA Beker 32.Daarbij zit welgeteld een Nederlandse club. Dat zegt natuurlijk wel wat over het niveau van onze competitie. Je hebt dus een sterkere competitie nodig om aansluiting te vinden bij de Europese elite." Van Raaij streed jarenlang tevergeefs voor een andere competitieopzet zonder veel steun te krijgen. Veel hoop op een spoedige verandering heeft hij echter niet.

Meer: NU.nl

Meer op




Tags

raaij anp competitieopzet elite spoedige streed tevergeefs uefa welgeteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage