Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: PSV manmoedig tegen zeer sterke ploeg

11 december 2003 15:21

Guus Hiddink noemde de prestatie van zijn elftal "manmoedig tegen een zeer sterke ploeg". Volgens de PSV coach had hij een goed voetballend PSV gezien dat heel erg dichtbij de volgende ronde was. "Maar het was niet voldoende. We kwamen goed op 1-0 en vervolgens 2-0. De tegengoal was duidelijk het breekpunt. Dan moet je er nog eens met 2 goals overheen. Na de 2-1 dacht ik dat Collina niet had afgefloten en de 3-1 dus had moeten laten tellen. Dan was er nog het moment geweest om naar de 4e te gaan. Na de 2-2 hebben we nog goed doorgespeeld waardoor we alsnog de overwinning binnenhaalden."

"Ik heb de spelers na afloop gezegd dat ze zich heel goed geweerd hadden. Verder moeten we op dit moment even niet op de details ingaan. Ik heb in ieder geval veel goede dingen zien." Naar de UEFA Cup wilde hij niet kijken. "Nu moet Europa even op de achtergrond. Europa komt na de winterstop wel weer."




Tags

hiddink manmoedig afgefloten binnenhaalden breekpunt collina geweerd uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage