Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofland: "ik blijf me volledig inzetten voor PSV"

13 december 2003 22:34

Verslaggever: RvN

Kevin Hofland stond na het bekendworden van zijn wens om bij PSV te vertrekken tegen RKC waalwijk direct weer in de basis. Dat gebeurde als gevolg van blessures weer op de voor hem 'vreemde' plaats van rechter centrale verdediger. Hij speelde echter niet voor zichzelf om in de kijker te komen. "Daar denk ik niet aan. Ik zet me volledig in voor PSV" aldus Hofland. "Ik ben realistisch. Fredje doet het nu heel goed. Zo hard is de voetballerij. Als iemand anders het beter doet, moet hij spelen. En aan de rechterkant kiest de trainer in eerste instantie voor een rechtsbenige verdediger. Dat respecteer ik. Maar ik moet ook verder. Ik ben 24, er komt een EK aan. Ik heb een jaar stilgestaan en wil nu verder." Een vertrek naar een andere Nederlandse club ziet de PSV-er niet zitten. "Het is PSV of het buitenland". Dat kan ook bijna niet anders, omdat PSV minimaal 5 miljoen euro vraagt voor de verdediger, een bedrag dat PSV ooit ook voor hem betaalde. "De prijs maken de clubs onderling maar uit, ik zie het wel".

Meer op
Tags

hofland bekendworden fredje respecteer rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSVPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal bayern berry eredivisie fakkels femke feyenoord gestaakt halsema hooligans ingestelde izecson kilsdonk klassieker knvb koen kul kwetsbaar leefbaar manolev mar misdragingen remigio santos shevchenko side treurig uitsupporters vdv volendam