Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij boos op Telegraaf en Hugo Borst

16 december 2003 00:30

Verslaggever: Jan F

PSV voorzitter Harry van Raaij heeft op de forumavond van de Supportersvereniging PSV maandag hard uitgehaald richting Telegraaf en Hugo Borst. De verhalen omtrent PSV en de transfermarkt en met name het idee dat PSV zo te koop zou lopen met haar spelers, deed Van Raaij af als klinkklare onzin. Ook de in de Voetbal International genoemde bedragen en percentages waarmee PSV deelnam in de aankoop van spelers zijn "compleet uit de lucht gegrepen", aldus de voorzitter.

Verder kwamen op de matig bezochte forumavond niet veel opmerkelijke feiten naar voren. De beide supportersverenigingen bleken niet blij met de gang van zaken rond enkele veiligheidsaspecten en PSV gaf een klein overzicht van de financiele stand van zaken.

Over de deal met Skycomm en de Koreanen Park en Lee vertelde de club dat de financiele problemen bij Skycomm een tegenvaller betekenen, maar dat PSV er uiteindelijk niet slechter van geworden is. Het aantrekken van twee Koreanen was een voorwaarde in het contract.

Meer op




Tags

raaij borst telegraaf forumavond koreanen skycomm deelnam klinkklare lee lucht onzin park percentages supportersvereniging supportersverenigingen veiligheidsaspecten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage