Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: geen spoedige transfer Nilis

23 januari 2000 13:13

Verslaggever: RvN

Het is onwaarschijnlijk, dat Luc Nilis voor het einde van dit voetbalseizoen PSV zal verlaten. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Dirk de Graan van Sport & Entertainment Management. De laatste dagen wordt de naam van Luc Nilis in buitenlandse kranten in verband gebracht met Olympique Marseille en met Glasgow Rangers. Volgens Dirk de Graan is een snelle transfer van Nilis onmogelijk, omdat de Belgische voetballer nog een week op vakantie is op Mauritius. Nilis en zijn zaakwaarnemers hebben met PSV afgesproken, dat ze half januari meer duidelijkheid krijgen over de toekomst van de aanvaller bij de Eindhovense club. Ondertussen onderzoekt De Graan wel de mogelijkheden op de markt, maar daarin zijn op dit moment geen ontwikkelingen.

Meer op




Tags

nilis graan spoedige entertainment glasgow marseille mauritius onwaarschijnlijk rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage