Transparent
Inloggen
Sluiten

Arnesen vertrekt bij PSV

22 mei 2000 14:47 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: NvdL

Directeur voetbalzaken Frank Arnesen heeft vandaag laten weten aan het einde van het seizoen zijn functie neer te leggen. Om persoonlijke redenen stopt de Deen die vanmiddag bij voorzitter van Raay zijn ontslag kwam aanbieden. Volgens het NOS Sportjournaal wil Arnesen meer tijd besteden aan zijn familie. Van Raay betreurt het vertrek maar heeft begrip voor de beweegredenen van Arnesen.

Arnesen was in totaal 15 jaar verbonden aan de club. Hij kwam eerst als speler uit voor PSV, daarna was hij (assistent) trainer, de laatste 6,5 jaar bekleedde hij de functie van directeur voetbalzaken en was hij mede verantwoordelijk voor het aan en verkoopbeleid.

"Frank Arnesen heeft gedurende 15 jaar heel veel voor PSV betekend. Hij heeft zijn kennis en ervaring loyaal en met een oprecht clubhart altijd ten dienste van PSV gesteld. Hij is tot deze moeilijke beslissing gekomen vanwege zeer persoonlijke redenen en ondanks het feit dat ik hem niet graag zie vertrekken, accepteer ik zijn keuze", aldus voorzitter van Raay.

Arnesen zelf vindt het jammer dat hij PSV noodgedwongen moet verlaten. Hij benadrukt dat hij het altijd erg naar zijn zin heeft gehad bij PSV en dat hij de club nauwgezet zal blijven volgen.

Over de opvolging van Arnesen voor volgend seizoen is nog niks bekend.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

arnesen raay accepteer bekleedde betreurt clubhart dienste nauwgezet noodgedwongen nos opvolging sportjournaal verkoopbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage