Transparent
Inloggen
Sluiten

Slecht gras speelt wedstrijd parten

16 december 2003 22:31

Na de vier wedstrijden in korte tijd in het Philips Stadion en de aanslag die de regen tijdens het duel afgelopen zaterdag op het veld deed, lag er dinsdagavond een ongelofelijk slecht veld in het Philips Stadion. Op korte termijn zal een beslissing genomen worden hoe het gras weer in redelijke staat gebracht kan worden voor de tweede competitiehelft. Ronald Waterreus erkende dat het veld voor problemen zorgde. "Al heb ik geen verstand van gras. maar bij tijd en wijle kan dat voor hele vervelende situaties zorgen." Zo trapte hij twee keer volledig verkeerd uit. "Daardoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan" aldus de keeper die blij was dat die fouten nu geen gevolgen hadden.




Tags

gras parten aanslag competitiehelft erkende gevaarlijke regen trapte waterreus wijle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage