Transparent
Inloggen
Sluiten

Chat met Robben groot succes

18 december 2003 17:13

Verslaggever: BvT

Vanmiddag hield PSV Fans United een chat waarin supporters vragen konden stellen aan PSV-speler Arjen Robben. Het werd een groot succes, met een grote varieteit aan vragen en heel veel bezoekers. Zo kwamen we te weten dat Robben graag eens Van Bommel zou willen poorten, elf als lievelingsgetal heeft, het eens is met Van Raaij in de kritiek op de NOS, het meest omgaat met Van der Schaaf en graag eens shirts zou willen ruilen met Zidane of Ronaldo.

Over een mogelijke transfer liet Robben zich wijselijk op de vlakte, al liet hij wel weten zeker niet in de winterstop te zullen vertrekken. Ook slim gestelde vragen over het favoriete voetballand kregen geen duidelijk antwoord. Maar de fans kwamen zeker aan hun trekken en bedankten de linksbuiten na afloop massaal voor de leuke chat. Op de site van PSV Fans United komt later nog een chatlog te staan.

Meer op




Tags

robben chat arjen bedankten bommel chatlog lievelingsgetal linksbuiten nos raaij ronaldo ruilen schaaf varieteit vlakte voetballand wijselijk zidane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte