Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV beeindigt jaar in mineur

20 december 2003 21:26

PSV is het jaar 2003 in mineur geeindigd. In de laatste wedstrijd van het jaar kwam de ploeg niet verder dan 0-0 in het Gelredome tegen Vitesse. Zelfs een vroege rode kaart van Rankovic (in de 26ste minuut kreeg hij zijn tweede - overigens terechte - gele kaart) hielp PSV niet. PSV kon nauwelijks kansen creeren en kreeg op de counter naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer kansen tegen.

PSV begon zonder Kezman. De topscorer is nog steed slicht geblesseerd en werd op de bank gehouden. 5 minuten voor tijd kwam hij bij een man meer in het veld voor Ji-sung Park. In de eerste helft kwam PSV nauwelijks tot kansen. De laatste pass ontbrak bij de Eindhovenaren tegen een stug Vitesse.

In de tweede helft was de hoop er wel vanwege de man meer situatie. Dat kon de ploeg echter nauwelijks uitspelen. Mateja Kezman was tot twee keer wel dichtbij, maar wist niet tot scoren te komen. Toen ook Rommedahl nog in het veld kwam voor Bouma, moest de ploeg verdedigend wel erg veel weggeven. Vitesse kreeg toen de beste kansen op de overwinning. Een goed keepende Waterreus hield de ploeg uiteindelijk op 0-0.

Een teleurstellend einde van het jaar voor PSV. Niet alleen vanwege het resultaat en het spel, maar nog meer vanwege het feit dat de achterstand in punten op Ajax nu is opgelopen tot maar liefst zes punten. En met Ajax dat zich alleen nog maar hoeft te richten op de Nederlandse competitie is dat een hard gelag.




Tags

mineur vitesse kezman bouma counter gelag gelredome keepende mateja naarmate park rankovic rommedahl slicht steed sung topscorer vorderde waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte