Transparent
Inloggen
Sluiten

Meeste doelpunten voor Kezman, meeste geel voor Hofland

20 december 2003 23:38

Verslaggever: RvW

Het zal niemand verbazen dat Mateja Kezman na een half seizoen de meeste doelpunten heeft gescoord van alle PSV'ers. Hij scoorde tot nu toe zestien keer (vijftien voor de competitie, een keer in de strijd om de JC schaal). Arjen Robben volgt op een tweede plaats met zeven goals. De Jong en Vennegoor of Hesselink scoorden er beiden zes, Van Bommel en Lucius vier.

link: statistieken PSV Netwerk

De PSV'er met de meeste gele kaarten is Kevin Hofland. Voornamelijk op de voor hem minder geschikte plaats van rechter centrale verdediger pakte hij zes gele kaarten. Arjen Robben en Johann Vogel kregen er drie. Mateja Kezman kreeg eenmaal de rode kaart voorgeschoteld.

link: statistieken PSV Netwerk

Meer op




Tags

kezman hofland arjen mateja robben bommel hesselink johann jong lucius vennegoor vogel voorgeschoteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis