Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV scoort vooral in beginfase itt Ajax en Feyenoord

20 december 2003 23:43

Verslaggever: RvW

Als we het scoreverloop van de duels van PSV bekijken in de eerste seizoenshelft is dan heel opmerkelijk dat de ploeg vooral in de beginfase van de eerste en de tweede helft veel scoort en minder op het einde. Bij Ajax en Feyenoord ligt die balans juist enorm naar het einde van de wedstrijd. De tegenstander is dan moegespeeld en dan loopt de teller op. Bij PSV is dat dit seizoen niet het geval. Het laatste kwartier is voor dit PSV zelfs het minst productieve kwartier met 6 doelpunten in 24 wedstrijden. Bij Feyenoord en Ajax is dat veruit het meest productieve kwartier, zij scoren veel minder in de beginfase van de eerste en tweede helft dan PSV.

Doelpunten per kwartier:
1e kwartier 10
2e kwartier 7
3e kwartier 9
4e kwartier 13
5e kwartier 12
6e kwartier 6

Meer op




Tags

beginfase feyenoord itt productieve moegespeeld opmerkelijk scoreverloop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte