Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel is weer helemaal topfit

22 december 2003 22:12

Verslaggever: MP

Mark van Bommel was maandagavond te gast in het programma Voetbal Insite. De Limburger verklaarde weer helemaal topfit te zijn. Mark van Bommel die nog een contract bij PSV heeft tot juni 2005 verklaarde nogmaals alleen bij PSV weg te willen voor de ?chte top. Namen noemde hij niet maar het zijn er volgens Van Bommel 'een stuk of 10'. Op de vraag of hij net als Gerald Vanenburg voor het leven bij PSV wilde tekenen, antwoordde van Bommel: "Nee, ik ben pas 26".

Elkaar de waarheid in de kleedkamer vertellen, zoals Waterreus onlangs tegen Robben deed, moet volgens Van Bommel vaker gebeuren. "Elkaar corrigeren kan vaker. Ruzie in de kleedkamer komt vaker voor dan je denkt." aldus van Bommel. Huub Stevens, die ook te gast was bij het discussieprogramma, verklaarde als trainer van Roda JC met van Bommel gesproken te hebben om hem naar Roda JC te halen. In dat gesprek verklaarde Stevens in de toen nog bij Fortuna Sittard in de spits spelende Van Bommel een middenvelder te zien.

Meer op




Tags

bommel topfit roda stevens chte corrigeren discussieprogramma fortuna gerald insite limburger robben vanenburg waarheid waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte