Transparent
Inloggen
Sluiten

Bannerdag voor PSV supporters op 4 januari

23 december 2003 18:51

Verslaggever: RvW

Op 4 januari organiseert een groep PSV supporters een bannerdag met als doel dat er die dag zo veel mogelijk nieuwe banners bij gemaakt worden voor in het stadion. De bannerdag wordt gehouden bij de parkeergarage aan de mathilalaan (vlakbij stadion). Daar zal de groep zich verzamelen en aan de slag gaan en misschien op het parkeerterrein naast het stadion.

De deelnemers moeten zelf voor verf, afplaktape en eventueel een doek zorgen. Afdekzeil en een aantal doeken wordt door de organisatoren meegenomen. Ze hebben ook een 16-tal ontwerpen klaarliggen dus daar zal het niet aan liggen. Verzamelen rond half 2 bij de ingang van de parkeergarage en de dag kan vervolgens duren tot een uur of 9.

Voor meer informatie kunnen deelnemers terecht bij: frankvennegoor (frankvennegoor@hotmail.com) of bij menthol theo (b_adriaans@hotmail.com)

Meer op




Tags

bannerdag frankvennegoor hotmail parkeergarage adriaans afdekzeil afplaktape banners doek doeken mathilalaan menthol ontwerpen parkeerterrein tal vlakbij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte