Transparent
Inloggen
Sluiten

"Robben al in Manchester"

3 januari 2004 13:16

Verslaggever: BvT

Diverse Engelse media melden vandaag dat PSV's jonge steraanvaller Arjen Robben gisteren in Manchester is gesignaleerd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek met United-manager Alex Ferguson. De 19-jarige Robben zou een rondleiding gehad hebben op Old Trafford en ge?ntroduceerd zijn aan enkele mogelijk toekomstige collega's. Manchester zou haast willen maken in verband met mogelijke concurrentie van het Londense Chelsea, Robben zou de informatie graag meenemen naar het trainingskamp van PSV in Turkije voor de onderhandelingen. Er wordt een transferbedrag genoemd van om en nabij de vijf miljoen pond (zeven miljoen euro); en een weeksalaris van dertig duizend pond (veertig duizend euro).

In Nederland wordt het bericht door het Brabants Dagblad ook met een slag om de arm gebracht. Vooral de kiestoon van vader Robben zou verdacht Engels hebben geklonken, al ontkent Hans Robben zelf alles. In elk geval zou een gesprek in Manchester redelijk consistent zijn met de normale werkwijze van de Mancunians.

Zoals reeds eerder gemeld zou Robben niet speelgerechtigd zijn voor Manchester United in de Champions League, in de tweede helft van dit seizoen, omdat Robben daarin al eerder voor PSV uitkwam. De verwachting is dat ook bij een eventuele overgang, Robben nog zeker een halfjaar, misschien zelfs langer, in Eindhoven zal voetballen.

Meer op




Tags

robben arjen brabants chelsea consistent ferguson geklonken gesignaleerd haast halfjaar hans kennismakingsgesprek kiestoon londense mancunians nabij nederland ntroduceerd old steraanvaller trafford trainingskamp transferbedrag turkije uitkwam verdacht weeksalaris

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage