Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Van Raaij boos over gesprek Robben

4 januari 2004 22:49

PSV-voorzitter Harrie van Raaij neemt het Hans Robben, de vader en zaakwaarnemer van PSV-aanvaller Arjen Robben, kwalijk dat hij stiekem een gesprek heeft gehad met Manchester United. Vader en zoon Robben waren het afgelopen weekend op uitnodiging van manager Alex Ferguson in Manchester. De familie van de PSV-linksbuiten werd enkele weken geleden door PSV-voorzitter Van Raaij op de hoogte gebracht van de Engelse belangstelling. Maar de familie Robben vertelde de PSV-voorzitter niets over hun bezoek aan Engeland. Dat vindt Van Raaij niet netjes. Bovendien zegt Van Raaij geen toestemming voor zo'n gesprek te hebben gegeven, zoals Hans Robben beweert. De genoemde transfersom van vijf miljoen pond, ruim zeven miljoen euro, is volgens de PSV-voorzitter veel te laag. "Voor dat geld krijgen ze het shirtje met handtekening, maar zonder inhoud", aldus de PSV-voorzitter.

Meer op




Tags

robben raaij hans arjen engeland ferguson inhoud linksbuiten shirtje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman