Transparent
Inloggen
Sluiten

Robben vindt zich niet te jong voor overstap

5 januari 2004 15:32

Verslaggever: MP

Robben vindt zichzelf niet te jong voor een overstap naar Manchester United. "Waarom zou ik daar te jong voor zijn? Je moet het zo zien: Manchester United is een wereldclub. Ik krijg nu de kans daar naartoe te gaan. En zo'n kans krijg je misschien maar ??n keer in je leven." aldus Robben in BN/DeStem. Manager Alex Ferguson, die zelf op het punt staat zijn contract met drie seizoenen te verlengen, wil Old Trafford met Arjen Robben een zonnige toekomst meegeven. Ferguson, die een speler in wie hij is ge?nteresseerd altijd eerst even in de ogen wil kijken, zegt in Robben een echte United-speler te herkennen. "Dat is een jong, zelfbewust iemand die het publiek kan vermaken. Financieel staat er nog niets vast, maar we hopen snel zaken te doen met PSV." aldus de technische baas van Manchester in het Dagblad van het Noorden.

Meer op




Tags

robben jong ferguson arjen destem herkennen nteresseerd old trafford wereldclub zelfbewust zonnige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord hendrikus jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis