Transparent
Inloggen
Sluiten

Manchester meldt zich telefonisch voor Robben

5 januari 2004 19:44 - ANP

Verslaggever: MP

Directievoorzitter Dave Gill van Manchester United heeft maandagmiddag met PSV gebeld om te onderhandelen over de transfer van Arjen Robben. Van Raaij heeft de Engelsen laten weten niet telefonisch over een transfersom te willen praten. Hij wil de gesprekspartner namelijk recht in de ogen kunnen kijken als het om miljoenen gaat. Afgesproken is dat Manchester opnieuw contact opneemt over de eventuele transfer en het verloop daarvan. Over de mogelijke transfersom wilde de PSV-voorzitter niets zeggen. "Ik weet niet wat de hoofdprijs is, anders zou ik die vragen. Maar het moet een goed bedrag zijn, zodat we de selectie eventueel weer op sterkte kunnen brengen."

Enkele maanden geleden heeft Manchester United zich bij PSV gemeld voor Robben. Het contact werd destijds gelegd door toenmalig directeur Peter Kenyon, die intussen naar Chelsea is vertrokken. Dave Gill is de opvolger van Peter Kenyon.

Meer op ANP




Tags

robben dave gill kenyon arjen chelsea directievoorzitter gesprekspartner hoofdprijs raaij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte