Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink en PSV dicht bij akkoord

19 januari 2004 09:32 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: MP

De verwachting is dat Guus Hiddink en PSV deze week tot een akkoord zullen komen over de rol van de trainer voor volgend seizoen. Zoals langer bekend, schuift de huidige coach door naar een directeursfunctie. De besprekingen over het nieuwe contract van Guus Hiddink hebben nogal wat tijd gevergd. Dat had weinig met de zakelijke kant van het contract te maken. Hiddink wilde van de clubleiding signalen krijgen dat PSV niet bij de pakken neer gaat zitten, nu het financieel allemaal minder gaat. Hij is er intussen van overtuigd geraakt dat de club de intentie heeft om zich te blijven ontwikkelen.

Hiddink heeft daarnaast twee belangrijke wensen. Hij wil de mogelijkheid hebben om tijdens het WK in Duitsland op tijdelijke basis bij een landenploeg aan het werk te kunnen ?n er moet naast Hiddink en Rob Ribbers, die commerci?le en financi?le zaken doet, een derde directeur worden aangetrokken die zich bezighoudt met de dagelijkse gang van zaken die geen betrekking hebben op het voetbal. Zodat Hiddink zich louter hoeft te concentreren op alles wat met het spel heeft te maken. Als Hiddink zijn nieuwe verbintenis heeft getekend zullen er gesprekken gevoerd worden met de andere trainers. De contracten van Erwin Koeman, Fred Rutten en Joop Hiele lopen af.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

hiddink bezighoudt duitsland erwin gevergd hiele joop koeman landenploeg ribbers rutten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage