Perugia verliest duel en Ravanelli

24 januari 2004 22:23

Verslaggever: RvW

De komst van Ravanelli heeft vooralsnog niet het gewenste resultaat gebracht voor Perugia. De komende tegenstander van PSV verloor zaterdagavond opnieuw, dit keer met 2-1 van Sienna. Nieuwe aanwinst Ravanelli zette Perugia in de eerste helft wel op voorsprong. Toen de spits in de rust met een spierblessure moest achterblijven, zag de ploeg de punten vervolgens alsnog verwateren. In de laatste vijf minuten draaide de tegenstander de 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Perugia is in serieus degradatiegevaar. Het staat een na laatste met alleen Ancona nog achter zich.