Transparent
Inloggen
Sluiten

Vijf PSV'ers zijn genomineerd voor prijs

29 mei 2000 12:25 - De Gelderlander

Verslaggever: XB

Vijf PSV-spelers zijn genomineerd voor een prijs van de spelersvakbond VVCS. Ruud van Nistelrooy en Luc Nilis maken samen met Vitesse aanvaller Pierre van Hooydonk uit wie de speler van het jaar, seizoen 1999-2000 zal worden.

In de categorie talent van het jaar moet PSV talent Arnold Bruggink de strijd aangaan met Anthony Lurling (Heerenveen) en Jan Vennegoor of Hesselink (Twente).

In de categorie Coach van het jaar is natuurlijk Erik Gerets genomineerd. Ook Foppe de Haan (Heerenveen) en Gerard van der Lem (AZ) gaan voor die titel.

Tenslotte doet eerste keus Ronald Waterreus mee voor de verkiezing van keeper van het jaar. Jerzy Dudek (Feyenoord) en Henk Timmer (Zwolle) zijn de andere genomineerden

Afgelopen zaterdag werd door de spelersvakbond VVCS bekend gemaakt, dat de voetbalprijzen 7 november op het jaarlijkse gala worden uitgereikt.

Opmerkelijk is dat in de categorie Club van het jaar niet de landskampioen PSV is genomineerd. Heerenveen, Zwolle en Twente zijn de genomineerden.

Meer op De Gelderlander




Tags

heerenveen spelersvakbond twente vvcs anthony arnold bruggink dudek feyenoord foppe gala gerard gerets haan hesselink hooydonk jerzy lem lurling nilis nistelrooy opmerkelijk timmer titel vennegoor vitesse voetbalprijzen waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage