Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook kleinere Europese club interessant voor Kezman

2 februari 2004 00:35 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: MP

Mateja Kezman heeft zijn doel bijgesteld en neemt ook met een kleinere Europese club genoegen. De Servi?r snapt dat hij door twee jaar niet te scoren in de Champions League niet zo makkelijk bij een internationale topclub terechtkomt. "Misschien moet ik naar een kleinere club in Europa gaan, als een nieuwe stap om bij een grote club als Manchester United of Barcelona terecht te komen", aldus Kezman.

De speler en zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker vinden tevens dat PSV een te hoge transfersom (naar verluidt 13 miljoen euro) verlangt. Volgens Dekker zou PSV een bedrag moeten aanvaarden van acht miljoen euro. De Servi?r benadrukte nog eens dat een vertrek gezond zou zijn voor alle partijen. "Ik heb met PSV alles bereikt. Topscorer, landstitels, beste speler van de competitie. Het is tijd voor een andere uitdaging. Anders wordt het steeds moeilijker om hier gemotiveerd te blijven.", aldus de topscorer.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

kezman dekker servi topscorer aanvaarden barcelona bijgesteld chiel mateja terechtkomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte