Transparent
Inloggen
Sluiten

Philips sponsort PSV-clubs een jaar langer

31 mei 2000 13:19 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: NvdL

Philips heeft besloten de sponsoring van de PSV-clubs nog een extra jaar voort te zetten. De clubs, waaronder PSV Korfbal, PSV Zwemmen, maar niet PSV-Voetbal, hadden moeilijkheden met de zoektocht naar een nieuwe sponsor, om de clubs niet in problemen te brengen heeft Philips besloten de sponsoring alsnog een jaar te verlengen.

Het contract met Philips loopt nu door tot 2002, met de verlenging is een bedrag van twee ton gemoeid dat voor het grootste gedeelte voor de rekening van Philips komt. Het Federatie bestuur, de overkoepelende organisatie van de clubs, zal de rest uit de reserves voor zijn rekening nemen.

Het Federatie bestuur is nog steeds in gesprek met drie mogelijke kandidaten om de sponsoring cq. subsidie over te nemen. Daaronder nog steeds het bedrijf VDL wat al eerder in de markt was. VDL eiste echter naamsverandering en slechts een beperkt aantal clubs wilde daar in mee gaan. Het Federatiebestuur verwacht uiterlijk september meer duidelijkheid te kunnen geven.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

sponsoring bestuur federatie sponsort vdl eiste federatiebestuur korfbal moeilijkheden naamsverandering overkoepelende reserves sponsor subsidie ton verlenging zwemmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage