Transparent
Inloggen
Sluiten

Winnen van Ajax makkelijker dan winnen van PSV

4 februari 2004 11:29

Waar winnen van Ajax in de Arena vooraf voor mogelijk werd gehouden, wordt winnen van PSV in het Philips stadion voor bijna onmogelijk gehouden. Engelaar zegt in de VI dat hij zich al gelijk kansloos voelt als hij tegen PSV aantreedt en alles zo goed staat bij de Eindhovenaren. De laatste keer dat NAC in Eindhoven won, is bijna tien jaar geleden. In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 1994/95 won NAC in Eindhoven met 4-2. In Amsterdam gaat het de ploeg uit Breda de laatste jaren doorgaans veel gemakkelijker af. Of NAC de beker kan winnen antwoordde Ton Lokhoff: "Als je uit bij Ajax wint, kun je ook de beker winnen. Maar een kwartfinale tegen PSV is natuurlijk wel een lastige opgave. Om te winnen, zal bij ons zal in ieder geval alles moeten kloppen."




Tags

nac aantreedt arena engelaar gemakkelijker lokhoff opgave ton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte