Transparent
Inloggen
Sluiten

Garritsen en Verhaegh transfervrij

6 februari 2004 11:23 - De Stentor

Verslaggever: MP

Het contract van PSV-huurlingen Koen Garritsen en Paul Verhaegh wordt na dit seizoen niet verlengd. De voetballers van AGOVV Apeldoorn zijn daardoor over enkele maanden transfervrij. Garritsen en Verhaegh spraken in december met Frank Arnesen. De uitleg van de manager Scouting en Transferzaken was dat het contract alleen wordt verlengd als de verwachting is dat een speler in de selectie van PSV kan komen.

"Ik had het wel verwacht. Zeker omdat ik natuurlijk nog vrij weinig heb gespeeld. Het hele begin van de competitie heb ik langs de kant gestaan met de ziekte van Pfeiffer", aldus Garritsen. Ook voor Paul Verhaegh, die nog een optie voor een jaar had, kwam de mededeling van Arnesen niet uit de lucht vallen. "Ze zien mij in Eindhoven nog steeds als vleugelverdediger en daar is de concurrentie nog moordend. Zeker als je ziet dat ze ook nog Colin en Lamey onder contract hebben."

Meer op De Stentor




Tags

garritsen verhaegh arnesen agovv apeldoorn colin huurlingen koen lamey lucht moordend pfeiffer transferzaken vleugelverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage