Transparent
Inloggen
Sluiten

RvC legt de bal bij Hiddink

6 februari 2004 18:00

Verslaggever: RvW

Jan Timmer heeft namens de Raad van Commissarissen de bal nadrukkelijk bij Guus Hiddink gelegd. De persconferentie zou maar liefst bijna anderhalf uur duren. Volgens de RvC is er in de afgelopen periode veel te veel gesproken door Hiddink en Van Raaij in de media over wat de RvC moet doen. Vanuit de media constateert het orgaan dat er geen vertrouwen is bij Hiddink over wat de RvC doet. Zelf spraken zij nog slechts een keer met Hiddink over organisatorische onderwerpen. Timmer liet weten niet te weten hoe het nu verder moet. "De partijen moeten nadenken of ze met elkaar door moeten en willen gaan". Als ze doorgaan dan moet het volgens Timmer eensgezind zijn. "Nu is de contractonderhandeling ontaardt in een goedkope voetbalsoap."

Volgens Timmer is het woord nu aan Hiddink. Vorig jaar was er volgens de RvC een verlies van maar liefst 14 miljoen euro en dat zal ook dit jaar weer het geval zijn. Er is geen geld voor dure aankopen en andere zaken. Het is nu aan Hiddink de vraag of hij verder wil bij PSV met de mogelijkheden die de club hem kan bieden.

Timmer liet weten dat de RvC niets anders kon doen dan nu reageren na de berichtgeving de afgelopen dagen in de media en de uitlatingen van Hiddink en Van Raaij. tegelijkertijd liet Timmer weten ervanuit te gaan dat de technische staf en spelers zo pofessioneel zijn dat zij deze problemen hun voorbereiding op Ajax niet laten verstoren.

Meer op




Tags

hiddink rvc timmer raaij constateert contractonderhandeling ervanuit ontaardt organisatorische pofessioneel voetbalsoap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage