Perugia verliest nipt in San Siro van koploper

8 februari 2004 18:08

Verslaggever: MP

Perugia heeft voor de competitie tegen koploper AC Milan nipt met 2-1 verloren. Oud Roda JC-doelman Zeljko Kalac was tot de 72-ste minuut een grote sta-in-de-weg voor AC Milan. Met een krullende vrije trap vanaf 20 meter was het invaller Rui Costa die de Australi?r wist te passeren. Drie minuten later scoorde Andrea Pirlo uit een penalty de 2-0. De tegentreffer zeven minuten later van Salvatore Fresi, die ook raak schoot uit een strafschop nadat Pancaro rood had gekregen, kwam te laat. Omdat de concurrenten Empoli en Lecce wel wonnen, staat de tegenstander van PSV in de UEFA-Cup nu steviger op de voorlaatste plaats.