Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Commissarisen PSV krijgen niet betaald

10 februari 2004 17:41

Verslaggever: RvW

Een veelgehoorde klacht van supporters bij discussies over de huidige problemen: Leden van de Raad van Commissarissen zouden dikbetaald worden om slechts af en toe bijeen te komen en invloed uit te oefenen. Het Eindhovens Dagblad weet echter te melden dat de functie van Commissaris van PSV net als die van PSV voorzitter van raaij onbezoldigd is. Zij krijgen daarvoor niets meer betaald dan een plaats op de tribune. Het is allang geen erebaantje meer. Als het misgaat bij een onderneming zijn de commissarissen mede verantwoordelijk. Daarbij staat niet alleen hun prestige op het spel. Als sprake is van falend toezicht zijn de toezichthouders ook persoonlijk financieel aansprakelijk.

Meer over de Raad van Commissarissen: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

commissarisen dikbetaald erebaantje falend onbezoldigd prestige raaij toezicht toezichthouders veelgehoorde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis