Transparent
Inloggen
Sluiten

Attram terug in Ghana voor verblijfsvergunning

Verslaggever: RvW

Godwin Attram is op dit moment weer in Ghana in de hoop nu wel een vergunning te krijgen van de Nederlandse ambassade om in Nederland te mogen wonen en werken. Attram vertrok op 30 mei vanuit Denemarken waar hij in ieder geval voorlopig zijn laatste wedstrijd van het seizoen heeft gespeeld. Silkeborg IF heeft nog niets van PSV gehoord over de toekomst van de dribbelende publiekslieveling, waardoor het nog hoop heeft de aanvaller in de tweede helft van het seizoen opnieuw te kunnen huren.

"Attram zelf hoopt volgend seizoen uit te kunnen komen in het eerste elftal van PSV, maar anders zou een nieuwe huurovereenkomst of verkoop ter discussie kunnen komen", zo meldt de officiele site van Silkeborg IF.

"Godwin Attram was de eerste Afrikaan ooit in het team van SIF, en de kleine spits zal hoe dan ook gemist worden door de toeschouwers van het Silkeborg Stadion. Bij vlagen was zijn spel van wereldklasse", maar andere keren was hij totaal onzichtbaar, aldus SIF.

Godwin Attram heeft in het voorjaar 13 wedstrijden gespeeld voor SIF en 3 keer gescoord.

(Vertaling door Lars)

Meer op Silkeborg IF official website




Tags

attram ghana godwin sif silkeborg afrikaan ambassade denemarken dribbelende nederland onzichtbaar publiekslieveling vergunning vertaling vlagen voorjaar wereldklasse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage