Robben maakt indruk bij Nederlands elftal

18 februari 2004 22:32

In een weinig verheffende wedstrijd heeft het Nederlands elftal met 1-0 gewonnen van de Verenigde Staten. Robben was eigenlijk de enige uitblinker in het duel. Hij was een van de weinige die het gehele duel actief was en voor gevaar probeerde te zorgen. Ook het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op zijn naam. Van achteren stuurde Wilfred Bouma hem weg. Hij scoorde vervolgens op uitstekende wijze. Met zijn optreden toonde hij aan er absoluut bij te horen in Oranje. Hij speelde de gehele wedstrijd. Bouma speelde tachtig minuten, om vlak voor tijd gewisseld te worden voor Frank de Boer. Mark van Bommel viel direct na rust in voor Sneijder. Heitinga maakte op de voor hem vreemde plaats van rechtsback een wat weifelend debuut.