Transparent
Inloggen
Sluiten

HIDDINK EN RUTTEN TEKENEN BIJ

20 februari 2004 21:43 - PSV.nl

Verslaggever: MP

De gesprekken tussen de voorzitter van de Raad van Commissarissen van PSV Jan Timmer, voorzitter Harry van Raaij en coach Guus Hiddink zijn afgerond en hebben geleid tot herstel van het onderlinge vertrouwen. Overeengekomen is dat Guus Hiddink per 1 juli 2004 de gecombineerde functie aanvaardt van Technisch Directeur/ Hoofdcoach van PSV. De overeenkomst geldt voor een periode van drie jaar waarbij voorzieningen zijn opgenomen in geval de overeenkomst door ??n van de partijen vroegtijdig zou worden be?indigd. Ook heeft PSV met Fred Rutten overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract tot juli 2006.

Meer info (o.a. foto's):
PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

hiddink rutten aanvaardt foto gecombineerde indigd raaij timmer verlenging voorzieningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage