Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure voor Robben; 'dunne streep door kampioensaspiraties'

21 februari 2004 21:31

Arjen Robben moest na ruim een half uur spelen van het veld. Hij liep al na een kwartier spelen een hamstringblessure op en kon na ruim een half uur spelen niet meer verder. Robben nam daardoor zijn plaats aan de linkerkant in, Park kwam in het veld en ging op de rechterflank spelen.

Het ontbreken van Robben was duidelijk een enorme aderlating voor de ploeg. Vanaf het middenveld ontbrak het aan de nodige creativiteit om de voorwaartsen vrij te spelen. Het is dan ook te hopen dat Robben het duel tegen Perugia wel haalt.

Robben vond dat er na de nederlaag wel een "dun streepje" door de kampioensaspiraties kan gezet worden. "Als Ajax morgen wint dan is het verschil 9 punten. Dat is wel erg groot"




Tags

robben kampioensaspiraties dunne aderlating arjen park perugia rechterflank streepje voorwaartsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte