Eerste overwinning van het seizoen voor Perugia

22 februari 2004 17:02

Als generale repetitie voor de UEFA Cup wedstrijd tegen PSV behaalde het Italiaanse Perugia voor het eerst dit seizoen in de competitie een overwinning. Notabene in een uitwedstrijd, bij Reggina, werd met 1-2 gewonnen. De in de winterstop aangetrokken spits Hubner besliste een minuut voor tijd de wedstrijd. Jose Ze Maria had Perugia al na 20 minuten op voorsprong gezet. Een penalty vlak na rust leek roet in het eten te gooien, maar de goal vlak voor tijd was extreem belangrijk voor Perugia in de strijd om degradatie te ontlopen.

Opstelling Perugia: Kalac; Diamoutene, Di Loreto, Fresi, Fabiano, Ze' Maria ('82 Di Francesco), Gatti, Obodo, Manfredini ('75 Hubner); Giandomenico ('54 Brienza); Ravanelli.

Goalscorer Hubner zal tegen PSV overigens niet mee mogen spelen, omdat Perugia slechts drie versterkingen aan mocht melden. Ook Fresi, Di Francesco, Giandomenico, Brienza en Fabiano die zondag voor Perugia uitkwamen zullen tegen PSV niet mee mogen doen.

Erwin Koeman zou de Italiaanse tegenstander in dit duel gaan analyseren om PSV van de laatste stand van zaken op de hoogte te brengen.