Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV voor Ravanelli tussendoortje

24 februari 2004 09:06

De eerste overwinning van het seizoen in de Italiaanse competitie heeft Perugia een behoorlijke boost gegeven. "We hadden deze overwinning hard nodig en dit zal nu niet de laatste zijn. Je kan tijdens de wedstrijd spelers en tactiek wijzigen, maar het belangrijkste is het geloof en vertrouwen van de spelers" aldus de coach van Perugia.

Volgens nieuwe aanwinst Ravanelli moet alle aandacht naar de reddingspoging gaan om de club van degradatie te behoeden. PSV is voor hem dan ook een tussendoortje die in het teken moet staan voor de komende competitiewedstrijden. In het belang van de club. Want verder laat hij weten nooit tegen PSV gespeeld te hebben en dat hij nu tegen PSV uit mag komen in zijn eigen stad, op zijn leeftijd, is iets buitengewoons en fantastisch.




Tags

ravanelli tussendoortje perugia behoeden buitengewoons degradatie reddingspoging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage