Transparent
Inloggen
Sluiten

Cosmi: 40% kans op doorgaan

25 februari 2004 21:10

In zijn persconferentie liet de Italiaanse trainer Cosmi van Perugia weten zijn ploeg 40% kans te geven om door te gaan naar de volgende ronde. Hij ziet zijn ploeg als underdog, maar acht zich niet kansloos. "Ik ben als jongen opgegroeid in de generatie waarin de Nederlanders de toon zetten, maar die periode is inmiddels voorbij. Met een beetje meer geluk zat PSV nog gewoon in de Champions League. Dat geeft dus wel iets aan over de kwaliteit van de club. Handhaving in de Serie A is ons belangrijkste doel, maar dat neemt niet weg dat we ons nu volledig richten op dit duel. Het is een unieke kans voor de club en de stad om ons in Europa te laten zien."




Tags

cosmi generatie handhaving nederlanders perugia underdog

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage