Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramzi verliest finale van Frankrijk

7 juni 2000 10:57 - Eurosport

Verslaggever: XB

Adil Ramzi, een van de nieuwe aankopen van PSV voor het nieuwe seizoen, heeft gisteravond met Marokko verloren van Frankrijk. In Casablanca werd het jaarlijkse Koning Hassan II toernooi gehouden waar onder andere wereldkampioen Frankrijk, Japan en gastland Marokko aan meededen. Ramzi kwam met het Marokkaanse elftal tot in de finale waar de Marokkanen, onder het oog van Koning Hassan II, kansloos verloren van Frankrijk.

Ramzi, die in de 62ste minuut bij een 2-0 achterstand inviel voor Mourad Hdioud, kon niet voorkomen dat de winst alsnog naar het gastland ging. El Kharkouri zorgde enige minuten later met een kopbal wel voor de 2-1 maar vervolgens schoten Anelka en Bordeaux spelers Dugarry en Wiltord Frankrijk naar de 5-1 overwinning.

Frankrijk, dat in dezelfde poule op het EK speelt als Nederland, kreeg zeker in de tweede helft veel kansen. De soms twijfelende keeper Lama zat helemaal mis bij de Marokkaanse tegentreffer en daarbij toonde ook de Franse verdediging enkele zwakke punten. Het basiselftal dat speelde tegen de Marokkanen bestond voornamelijk uit de Franse reservespelers om blessures te voorkomen.

Meer op Eurosport




Tags

frankrijk ramzi hassan marokkanen marokko anelka basiselftal bordeaux casablanca dugarry hdioud inviel japan kharkouri lama meededen mourad nederland reservespelers twijfelende wereldkampioen wiltord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje