Transparent
Inloggen
Sluiten

Alex onderweg naar Eindhoven voor medische keuring [update]

27 februari 2004 16:03

Verslaggever: RvW

De centrale verdediger Alex is gisterenavond naar Nederland vertrokken om de medische keuring bij PSV te ondergaan. Hij zal maar kort in Nederland kunnen blijven, want de coach van Santos liet weten hem maandag al weer terug te verwachten bij de groep. Daarmee lijkt PSV de slag om Alex definitief te gaan winnen. Alex kon dit weekend naar Eindhoven komen, omdat er voor zijn club Santos dit weekend geen wedstrijd op het programma staat. Volgens Braziliaanse media zou er inmiddels een definitief akkoord zijn over de transfer.

Over de hoogte van de transfersom doen verschillende bedragen de ronde. Sommige bronnen houden het op 5 miljoen dollar, anderen zeggen dat de uiteindelijke som op 9 miljoen dollar zou zijn uitgekomen. Santos wilde geen commentaar geven op de hoogte van de transfersom.

[update] Tegenover VI ontkende Arnesen later dat er al sprake is van een akkoord. Hij liet wel weten te hopen dat de onderhandelingen nu er een medische keuring wordt afgewerkt nu versneld kan worden afgerond.

Meer op




Tags

keuring santos nederland arnesen gisterenavond uitgekomen versneld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage