Transparent
Inloggen
Sluiten

Weer een nederlaag; 1-2 thuis tegen Roda JC

29 februari 2004 16:20

PSV lijkt in februari qua resultaten volledig de weg kwijt. Opnieuw ging de ploeg onderuit, nu in eigen huis met 1-2 van Roda JC. Daarmee liet de ploeg de mogelijkheid liggen om weer terug te keren in de race om het kampioenschap. PSV kwam al na 20 minuten met 0-2 achter door fouten in de verdediging. Vervolgens drukte PSV wel op de goal voor Roda, maar kon het niet verder komen dan een goal van Vennegoor of Hesselink.

PSV begon verdedigend erg slap en ongeconcentreerd. Het had geen enkele grip op de beweeglijke aanvallers van Roda JC. Door diverse fouten kon Roda JC gemakkelijk naar 0-2 uitlopen via doelpunten van Kone en Cristiano. Twee keer was dit keer Bouma betrokken bij het weggeven van de goals.

Na een half uur besloot Hiddink om in te grijpen en Hofland in het veld te brengen voor Faber. Even later viel prompt de aansluitingstreffer. Uit een assist van Mateja Kezman kon Jan Vennegoor of Hesselink inkoppen.

Dat leek vroeg genoeg om de score nog recht te zetten. PSV zette dan ook een offensief op voor het doel van Roda JC. Tot goals kwam het in het resterende uur echter niet meer.

En daarmee zal PSV hard moeten slikken om deze gemiste kans. Kansen die er niet zoveel meer zullen komen deze competitie.




Tags

roda hesselink vennegoor bouma faber hiddink hofland inkoppen kezman kone mateja offensief ongeconcentreerd prompt slap slikken uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman